Delphine Vandenbossche fotografie
Kwalitatieve en betaalbare fotoreportages waarin we echte momenten vastleggen op een spontane manier. Sfeervolle reportages met karakter.
fotografie, huwelijksfotografie, huwelijksreportage, reportage, fotoreportage, familieportretten, fotografie meulebeke, delphine vandenbossche fotografie, fotograaf huwelijk, trouw fotograaf
21580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21580,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Life is a gift

Ik ben Delphine. Opgegroeid in een fotozaak en met een beroepsfotograaf als vader, is de kunst van de fotografie mij met de paplepel ingegeven. Als kleine meid experimenteerde ik thuis al met camera en beeld, later ook tijdens verre expedities met enkele mooie publicaties als gevolg.

 

Na mijn studies hoger onderwijs, volgde ik de 4-jarige opleiding Fotografie aan de Academie voor Beeldende Kunst in Gent en deed ik nog verschillende kortlopende cursussen fotografie. Het fotograferen combineer ik met een toffe job in het onderwijs.

 

Ik stond zelf tien jaar voor de klas, de ervaring met kinderen en hen aanvoelen, hen op hun gemak kunnen stellen, werpt zeker z’n vruchten af tijdens fotoshoots.

 

Sinds een 5-tal jaar sta ik zelf niet meer voor de klas maar werk ik naast fotografe als vestigings- en zorgcoördinator van een basisschool. Een job waarbij m’n twee eerdere diploma’s (lerarenopleiding en intercultureel management) hand in hand gaan met elkaar . Een job waar ontmoetingen met de ander centraal kunnen staan.

 

De variatie en afwisseling in m’n job, gecombineerd met het fotograferen, is iets wat ik nodig heb in mijn dagelijks leven en waar ik ook m’n ondernemingszin in kwijt kan.

Ik ga rustig, creatief, liefdevol en vastberaden te werk met heel wat passie voor het vak. Ik werk toegewijd en met een open hart.

 

Naast fotografe en (zorg)coördinator probeer ik ook een goede vriendin, dochter, tante te zijn… waarbij ik erg kan genieten van de kleine dingen. Ik ben dol op m’n gezin en als ik niet aan het werk ben, ben ik meestal bezig een nieuw avontuur aan het plannen met Maarten, m’n vriend en ons klein wonder van een dochter, Manou.

 

Ik werk steeds met Canon materiaal. Mijn vast fototoestel is een fullframe camera van Canon, D6. Ik werk meestal met de reportagelens EF 24-105mm f/4L, voor portretfotografie is dat meestal met de Canon 50mm f/1.4.

In de ruime studio werk ik met studioflitsen en softboxen van Elinchrom.

Interesse?

Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren voor verdere informatie.