reisfotografie Delphine Vandenbossche
Kwalitatieve en betaalbare fotoreportages waarin we echte momenten vastleggen op een spontane manier. Sfeervolle reportages met karakter.
fotografie, huwelijksfotografie, huwelijksreportage, reportage, fotoreportage, familieportretten, fotografie meulebeke, delphine vandenbossche fotografie, fotograaf huwelijk, trouw fotograaf
22060
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22060,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Around the world

Remember to explore

Na mijn studies internationale samenwerkingen en interculturele communicatie en ook na de opleiding tot reisbegeleider, vertoefde ik meerde malen voor langere periodes in het buitenland. Ik maakte er o.a. reportages voor Belgisch drukwerk en deed er wat ik het liefst van al doe, mensen ont-moeten en fotograferen. Ik maakte complete reisreportages waarvoor ik tekst en beeld voorzag, dit vnl. in Afrika en Azië.

Het is het werk waarbij mijn studies, interesses en talenten – naar mijn gevoel – het mooist en het best samenvallen. Tijdens dat postgraduaat, specialiseerde ik me in Afrika. Na langdurige stages en ervaringen als vrijwilliger en NGO-coöperant, brachten ook mijn ervaringen als reisbegeleider me heel wat rijke momenten. Trekken door de Dogonvallei in Mali, te voet door India, met de kajak door Gambia… het zijn slechts enkele ervaringen waar ik nu zo dankbaar voor ben, die me in contact brachten met mensen wereldwijd en die me stuk voor stuk prachtige ontmoetingen en beelden bezorgden.

 

Ook nu nog maak ik vaak reportages in het buitenland, van a tot z. Dit kunnen zowel reportages zijn voor toeristische doeleinden of reportages voor VZW’s / NGO’s / bedrijven met een belangrijke maatschappelijke meerwaarde waarvan ik hun boodschap, hun visie en missie, graag mee de wereld in stuur.

 

Aarzel niet om me te contacteren voor meer info.

Gambia

Senegal

Tanzania - Zanzibar

Marokko

Mali

Ghana

Israël

Jordanië

Vietnam

India

Maleisië & Borneo

Nepal

Thailand

Nicaragua

Costa Rica

Ethiopië

Interesse?

Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren voor verdere informatie.